torstai 26. maaliskuuta 2009

Uutisten paholaiset ja antikristus

Lehtien lukeminen on Hondurasissa harvemmin tylsää. Vai mitä mieltä olette tämän päivän uutisista? Seuraavat pätkät ovat lyhyitä otoksia La Tribuna –sanomalehden parista päivän pääreportaasista.

Marcela Reyes vapautettiin paholaisista

"Syyskuussa 2008 koko maata liikutti Marcela Reyesin tarina – naisen, jota riivasivat pahat henget, ja joka ruokkiakseen nämä sisuksissaan asuvat paholaiset joutui syömään useita kiloja lihaa joka päivä.
42-vuotias Marcela, joka oli kärsinyt tästä ilmeisesti noituuden aikaansaamasta riivauksesta jo 11 vuotta, kertoi rauhallisina hetkinään että paholaiset nimeltä Tavo ja Fredi asustelivat hänen mahansa sisässä. Nämä pahat henget aiheuttivat voimakkaita kipuja ja saivat hänet puhumaan omituisia sekä käyttäytymään luonteensa vastaisesti.
Nähdessään naisen kärsimyksen monet tarjosivat apuaan, mutta kukaan ei onnistunut vapauttamaan häntä riivaajista. Lopulta apostoli Tito ja profeetta Linda Morales ”Jeesuksen Tuli” –kirkosta Floridasta saapuivat Hondurasiin ja Jutiapaan tapaamaan naista. Onnistunutta vapautusta oli todistamassa useat tiedotusvälineet, ja siitä on todisteena valokuvia ja video.
Nainen, joka ei aikaisemmin pystynyt nousemaan sängystä, kykenee nyt elämään normaalia elämää. Hänen jopa kerrotaan käyneen useissa Keski-Amerikan maissa kertomassa tarinaansa. ”Ihmeen teki Jumala, mutta me olemme suositelleet hänelle että hänen ei kannata koskaan poiketa oikealta tieltä, koska jos hän ei ole Herran yhteydessä, paholaiset palaavat”, vapauttajat kertovat."


Kaikki mediathan täällä siis haluavat väittää olevansa puolueettomia, mutta uskonnollisuutta pidetään jotenkin niin itsestään selvänä, että sitä harvemmin edes kyseenalaistetaan. Tässä toinen esimerkki:

Antikristuksen lahko määrätään lopetettavaksi

"Sen jälkeen, kun LA TRIBUNA oli julkaissut sarjan ”Armossa Kasvaen” –lahkosta kertovia reportaaseja, hallinto- ja oikeusministeriön viranomaiset määräsivät lahkon seuraajien kokoontumispaikat suljettaviksi, koska nämä toimivat maassa laittomalla tavalla.
Väärä oppi, jota itseään Jeesukseksi Kristukseksi nimittävä saarnaaja José Luis Miranda on myynyt Hondurasin kansalle jo 15 vuoden ajan, määrättiin hallinto- ja oikeusministeriön toimesta kielletyksi, koska se sotii Hondurasin kansan moraalisia ja kristittyjä periaatteita vastaan.
Tämä myös Antikristukseksi kutsuttu uskonto saattaa hävitä muutamien päivien sisällä, sillä valtion viranomaiset käskivät sulkea sen 20 vahingollista oppia levittävää päämajaa. Kultin johtajat taas saatetaan karkottaa maasta valtion säännöksiä vastaan niskoittelun takia. Jokainen ihminen, joka julistaa tämän 666-lahkon oppeja, joutuu lisäksi kohtaamaan seuraamukset oikeudessa, sillä tämä toiminta todettiin maan lain mukaan vahingolliseksi."


Muita paljon palstatilaa saaneita uutisia olivat muun muassa nämä:

Kaksi kauhua herättänyttä Salvatrucha –jengin jäsentä kiinni
On se hyvä, että edes joskus näin. Vielä olisi noin 30 000 vapaalla jalalla...

Naiset kauhuissaan kamalien rikosten takia
Hondurasissa on murhattu jo 57 naista tämän vuoden puolella. Ja kun tähän lasketaan mukaan miehet, Hondurasissa tapetaan Ihmisoikeuskomission uusimman raportin mukaan joku kahden tunnin välein.

Presto-tytöt La Tribunassa
Kun panamalaiset mallit vierailevat lehden toimituksessa, on se tietysti koko sivun arvoinen uutinen. Pääosassa ovat tietysti valokuvat, joissa mallit poseeraavat lehden päätoimittajan kanssa.

Elvis Crespo yllätettiin masturboimasta lentokoneessa
Tämä tärkeä tähtiartistista kertova uutinen vei kokonaisen neljäsosan ulkomaansivusta.

Sellaista siis Hondurasissa tänään. Tässä vaiheessa on pakko huomauttaa, että La Tribuna on yksi Hondurasin tärkeimmistä vakavasti otettavista sanomalehdistä. Turun Sanomien ja Hesarin uutiset tuntuivat jotenkin kovin harmailta näihin verrattuina, eikö teistäkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti